Saxofoonquintet Opus 5

 


Welkom op de website van het Saxofoonquintet Opus 5.

Het Saxofoonquintet Opus 5 bestaat uit 5  saxofonisten en is al meer dan 20 jaar actief. Alle gangbare saxofoontypen sopraansax, altsax , tenorsax en baritonsax worden bespeeld. 

Opus 5 trad veelvuldig op in musea,kerken, huiskamers, theaters en in de open lucht. Het repertoire is zeer breed zodat voor elke gelegenheid een passende omlijsting mogelijk is. U kunt daarbij ook denken aan Kerst en Pasen, recepties, familiedagen, openingen etc. Wij spelen doorgaans zonder versterking zodat -indien de aard van het optreden dat vereist- gesprekken mogelijk blijven. En bij ons dus geen vervelende soundcheck , snoeren en versterkers.

Een verplaatsing is ook mogelijk.  Wij kunnen in principe ook op werkdagen en overdag optreden. Handig voor bedrijven, seniorenorganisaties e.d.

Wij hebben een ruime ervaring in begeleiding van koren, gastsolisten, zowel vocaal als instrumentaal in de klassieke muziek en in het meer lichte genre en b.v. Argentijnse tango's. Opus 5 kan even makkelijk de sfeer oproepen van een strijkkwintet als van een bigband. Wij verzorgen ook graag intermezzi bij uitvoeringen van koren en muziekverenigingen. 


 


 

 

Configureer deze downloadwidget